ŠEST KLOBUKOV RAZMIŠLJANJA

KONSTRUKTIVNO IN SISTEMATIČNO

LATERALNO RAZMIŠLJANJE

SVEŽI KONCEPTI, NOVE IDEJE

ENOSTAVNOST V
RAZMIŠLJANJU

ZAČNITE RAZMIŠLJATI JASNEJE

Lateralno razmišljanje, 25. 11. in 2. 12. od 10h do 19h

Motivirani, radovedni posamezniki, ki ste ugotovili, da brez ustvarjalnosti dandanes ne morete več napredovati, in se želite naučiti najrazličnejših tehnik, kako si izmisliti novosti in rešitve, toplo vabljeni na delavnico Lateralnega razmišljanja za namerno generiranje čim večjega števila čim bolj svežih, provokativnih alternativ, idej, konceptov po metodah globalnega guruja ustvarjalnega razmišljanja dr. Edwarda de Bona.
Če se boste želeli še bolj poglobili v lateralno razmišljanje, pa dobrodošli še na nadaljevalno delavnico, na kateri bomo spoznali tudi lateralna orodja Provokacija in Premikanje, Oblikovanje in Ocenjevanje idej. Več o nadaljevalni delavnici Lateralnega razmišljanja tukaj.
Delavnica bo od 10h do 19h v Ljubljani. Stane 210 oz. 300 € z DDV s priročnikom in diplomo, osvežili in prigrizki, zajtrkom in kosilom na udeleženca. Prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

METODA
CoRT

POUČEVANJE RAZMIŠLJANJA V ŠOLAH

POZITIVNA
REVOLUCIJA

KAJ LAHKO SAMI STORIMO ZA BOLJŠI SVET

KAKO IMETI
USTVARJALNE
IDEJE

Želite prejemati e-novice?
Vnesite ponovno vaš email naslov.

 

Z naročilom na e-novice boste nekajkrat mesečno prejeli naš novičnik z uporabnimi nasveti in/ali obvestili o dogodkih, povezanih z našim delom.