ŠEST KLOBUKOV RAZMIŠLJANJA

KONSTRUKTIVNO IN SISTEMATIČNO

LATERALNO RAZMIŠLJANJE

SVEŽI KONCEPTI, NOVE IDEJE

ENOSTAVNOST V
RAZMIŠLJANJU

ZAČNITE RAZMIŠLJATI JASNEJE

Posnetki vseh predavanj Maratona pozitivne psihologije v Ljubljani in Mariboru

Novoletno darilo za vse, ki želite več POZITIVE v življenju: vsa predavanja z 2. maratona pozitivne psihologije (21. 10.) in 1. mariborskega maratona pozitivne psihologije (18. 11.) si lahko pogledate na svojem računalniku: tukaj.

Ne zamudite niti besedice življenjskih izkušenj, modrosti in nasvetov, ki so jih povedali Matej Zaplotnik, mag. Mia Bone, dr. Ahmed Pašić, dr. Saša Krajnc, dr. Željko Ćurić, dr. Katarina Habe, Marko Juhant, dr. Vita Poštuvan*, Leonida in dr. Albert Mrgole*, Izidor Gašperlin* in dr. Sanela Banović (v Ljubljani in v Mariboru).
Kliknite na ime predavatelja(-ice in pokazalo se vam bo njegovo/njeno predavanje. * v primeru, ko je predavanje označeno s ključavnico, kliknite na napis 'sign in' desno zgoraj in vpišite 'psihologija' v zgornjo in spodnjo vrstico.

Ustvarjalki pozitivne psihologije voščiva: »Bodimo darilo drug drugemu!«
In ja, že pripravljava 3. Maraton pozitivne psihologije v Ljubljani (13. 10. 2018) in 2. Maraton pozitivne psihologije v Mariboru (17. 11. 2018). Vabljeni k sodelovanju!
Spremljajte nas na Facebooku tukaj

METODA
CoRT

POUČEVANJE RAZMIŠLJANJA V ŠOLAH

POZITIVNA
REVOLUCIJA

KAJ LAHKO SAMI STORIMO ZA BOLJŠI SVET

KAKO IMETI
USTVARJALNE
IDEJE

Želite prejemati e-novice?
Vnesite ponovno vaš email naslov.

 

Z naročilom na e-novice boste nekajkrat mesečno prejeli naš novičnik z uporabnimi nasveti in/ali obvestili o dogodkih, povezanih z našim delom.