ŠEST KLOBUKOV RAZMIŠLJANJA

KONSTRUKTIVNO IN SISTEMATIČNO

LATERALNO RAZMIŠLJANJE

SVEŽI KONCEPTI, NOVE IDEJE

ENOSTAVNOST V
RAZMIŠLJANJU

ZAČNITE RAZMIŠLJATI JASNEJE

Galaksija marketinga, 30. 1. od 8h do 18h

Povečajmo prodajo z najmočnejšim orožjem – znanjem. Pridružite se mi na konferenci o digitalnem marketingu, ki bo potekala v Kinu Bežigrad v torek, 30. januarja od 8h do 18h. Skupaj ugotovimo, kaj deluje na 12 področjih digitalnega marketinga. Spoznajmo Facebook, Instagram, Amazon, Youtube, Google, LinkedIn, E-mail marketing, Pinterest, Twitter, Google+, Blog(ger) in Snapchat!

Kliknite, da se podružite z uspešnimi praktiki: Robert Rolih, Aljoša Domijan, Martin Korošec, Jan Macarol, Boštjan Štrukelj … in uspešnimi podjetji EnaaA, Ličila. si, Equa, ki z digitalnim marketingom ustvarjajo več milijonov evrov prihodkov. Izvedeli bomo, zakaj njihove metode digitalnega marketinga tako učinkovito delujejo, in dobili tudi za 2.100 € daril. V ceno so vključene celo kavice, pogostitev in zabavna animacija. Aja, pa tudi moja mini delavnica o kreativnosti :-)

METODA
CoRT

POUČEVANJE RAZMIŠLJANJA V ŠOLAH

POZITIVNA
REVOLUCIJA

KAJ LAHKO SAMI STORIMO ZA BOLJŠI SVET

KAKO IMETI
USTVARJALNE
IDEJE

Želite prejemati e-novice?
Vnesite ponovno vaš email naslov.

 

Z naročilom na e-novice boste nekajkrat mesečno prejeli naš novičnik z uporabnimi nasveti in/ali obvestili o dogodkih, povezanih z našim delom.