ŠEST KLOBUKOV RAZMIŠLJANJA

KONSTRUKTIVNO IN SISTEMATIČNO

LATERALNO RAZMIŠLJANJE

SVEŽI KONCEPTI, NOVE IDEJE

ENOSTAVNOST V
RAZMIŠLJANJU

ZAČNITE RAZMIŠLJATI JASNEJE

Sproščeni do uspeha, 17. 3. od 14h do 21h v Mariboru

Srčno vabljeni na anti-stresni seminarski trojček SPROŠČENI DO USPEHA, ki bo v soboto, 17. marca od 14h do 21h v Narodnem domu v Mariboru.

Pridite, če se počutite preobremenjene z obvezno-stmi v poklicnem in zasebnem življenju, v katerem želite doseči uspeh in hkrati najti svojo strast. Pridite, če se počutite pod stresom in ne morete umiriti svojega uma. Domov boste odšli polni kon-kretnih praktičnih nasvetov, kako živeti polnejše.

14h – 16h: Ne čakaj na vikend – 17 korakov do boljšega ravnovesja med življenjem in delom, ki jih lahko takoj uporabite v praksi (preberi članek)
Maja Golob, ženska, ki je hotela imeti vse, a je pozabila nase

16.30 – 18.30: Strast in integriteta na delovnem mestu – Kako zaživeti svoje poslanstvo (preberi članek)
Andreja Novak, energijska raziskovalka, terapevtka in soustanoviteljica društva Angel.si

19h – 21h: Službena meditacija – Zakaj sta meditacija in intuicija najbolj pomembni orodji uspeha in konkurenčne prednosti v 21. stoletju (preberi članek)
Katarina Hőlzl, pravnica in nekdanja vodstvena delavka z MBA-jem

Dogodka se udeležite, zato da bi razumeli, kaj vas blokira pri doseganju vaših rezultatov in sproščenosti v odnosih, ter se naučili umiriti svoj um, povečati osredotočenost, izboljšati intuicijo in vodstvene sposobnosti, pospešiti kreativnost ter inspiracijo. Pridobljeno znanje vam bo pomagalo tudi pri znižanju stresa v telesu in večjem zadovoljstvu na delovnem mestu.

Vstopnica za 7 ur navdiha stane v predprodaji samo 30 €, da lahko res vsi izboljšajo svoje življenje!
Prodaja vstopnic: prizidek Večera, po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in po telefonu: 02/23-53-112. Podrobnosti na www.vecer.com/vzivo. Za še več pozitivnih objav nas spremljajte na Facebooku!

METODA
CoRT

POUČEVANJE RAZMIŠLJANJA V ŠOLAH

POZITIVNA
REVOLUCIJA

KAJ LAHKO SAMI STORIMO ZA BOLJŠI SVET

KAKO IMETI
USTVARJALNE
IDEJE

Želite prejemati e-novice?
Vnesite ponovno vaš email naslov.

 

Z naročilom na e-novice boste nekajkrat mesečno prejeli naš novičnik z uporabnimi nasveti in/ali obvestili o dogodkih, povezanih z našim delom.